APROPA’T A KĀLIDA SANT PAU

CONTACTA AMB NOSALTRES

Som aquí per acompanyar-te, tant si t’han diagnosticat un càncer, si estàs esperant resultats, has patit una recaiguda, estàs en tractament o ets familiar d’una persona amb càncer.

Apropa’t a Kālida Sant Pau

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

Connecta amb Kālida Online

TROBA LA INFORMACIÓ I AJUDA QUE NECESSITES

T’oferim informació sobre el càncer basada en l’evidència científica i posem al teu abast recursos per ajudar-te a millorar el teu benestar físic i emocional

COVID-19: Informació actualitzada sobre com la pandèmia afecta l’acompanyament integral que oferim a KĀLIDA. Estem preparats per estar al teu costat, respectant totes les regulacions i recomanacions de les autoritats sanitàries.

Més informació

Com t’ajudem

Kālida promou un model gratuït d’atenció personalitzada tant per a les persones amb càncer, com pels seus familiars o cuidadors.
Llegir més

VEUS KĀLIDA

Descobreix el programa de suport integral de Kālida a través de persones que hi han participat i t’expliquen com els hi ha ajudat a conviure amb el càncer

Pilar, 66 anys. Cuidadora.

“Compartir preocupacions amb persones que estàven passant per la mateixa situació va ser molt gratificant”.

BLOC: Noticies, novetats i informació sobre el càncer

FES UN DONATIU

Gràcies a les teves aportacions, podem oferir suport integral per a persones amb càncer, els seus familiars, cuidadors de forma gratuïta i oberta a tothom.

DONANTS ESTRATÈGICS

Accessibility Toolbar