Suport pràctic

Sovint la notícia del diagnòstic de càncer desborda a la persona i ni tan sols sap quines preguntes ha de fer o per on començar. El càncer pot tenir un impacte significatiu en els aspectes pràctics de la vida de les persones.

Kālida dóna suport als visitants dels seus Centres oferint informació que ajudi a comprendre el seu diagnòstic de càncer i les conseqüències dels tractaments, a més ofereix a les persones les eines i tècniques necessàries perquè visquin les seves vides el millor possible.

“El que m’agrada de Kālida és que aquí sents que pots ser part activa durant la teva malaltia i tractament. Que hi ha moltes coses que pots fer per estar millor i seguir sentint-te bé amb tu mateixa, seguir sent la persona que eres”.

La Rocío ha participat en diverses sessions, tallers i cursos, molts d’ells de l¡àmbit del suport pràctic: sessions de relaxació, el taller de nutrició “Menjar Sa”, el de cura de pell i mucoses “Posa’t en la pell”, i els d’estètica oncològica.

Rocío

51 anys. Mieloma múltiple

Serveis

Els i les Infermeres Especialistes en Suport Oncològic ajuden a la gent a navegar pel complex món de les paraules mèdiques, a interpretar la informació i què significa a nivell personal així com a proporcionar consells pràctics sobre el dia a dia de la vivència del càncer.

Per tenir més informació i detalls sobre les nostres activitats de Suport Pràctic, Apropa’t al nostre primer centre al costat de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.

Activitats

Si vius amb el càncer Apropa’t al Centre Kālida més proper sense necessitat de cita prèvia o de que et derivi un metge, i consulta les nostres Infermeres Especialistes en Suport Oncològic  quines activitats i/o serveis poden ser els més apropiades.

Necessites ajuda?

Si busques suport o creus que podem ajudar a alguna persona amb càncer del teu entorn, posa’t en contacte amb nosaltres o apropa’t al Centre Kālida Sant Pau.

Recinte Històric Hospital de Sant Pau
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 – Barcelona
kalida.santpau@www.fundaciokalida.org – Tel. 935 537 930

Menú