Suport pràctic

Sovint la notícia del diagnòstic de càncer desborda a la persona i ni tan sols sap quines preguntes ha de fer o per on començar. El càncer pot tenir un impacte significatiu en els aspectes pràctics de la vida de les persones.

Kālida dóna suport als visitants dels seus Centres oferint informació que ajudi a comprendre el seu diagnòstic de càncer i les conseqüències dels tractaments, a més ofereix a les persones les eines i tècniques necessàries perquè visquin les seves vides el millor possible.

Serveis

Els i les Infermeres especialistes en suport oncològic ajuden a la gent a navegar pel complex món de les paraules mèdiques, a interpretar la informació i què significa a nivell personal així com a proporcionar consells pràctics sobre el dia a dia de la vivència del càncer.

Per tenir més informació i detalls sobre les nostres activitats de Suport Pràctic, Apropa’t al nostre primer centre al costat de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.

Activitats

Passa’t per Kālida

Si vius amb el càncer Passa’t pel Centre Kālida més proper sense necessitat de cita prèvia o de que et derivi un metge, i consulta els nostres experts en suport pràctic quines activitats i/o serveis poden ser els més apropiats.

Menjar sà

Menjar sà és un taller que ofereix informació respecte a una alimentació sana i hàbits alimentaris saludables. Dirigit a persones amb càncer així com a cuidadores.

Parlem sobre els cabells

Parlem sobre els cabells és taller de suport a la pèrdua de cabell. Dissenyat per a qualsevol persona que anticipi o experimenti pèrdua de cabell (tant homes com dones).

Per on començar

Per on començar és una sessió adreçada a qualsevol persona recentment diagnosticada de càncer així com a la seva família, amigues o cuidadores i que pretén ajudar a entendre el càncer i els tractaments disponibles, així com possibles efectes secundaris, la forma de gestionar-los i de cuidar-se.

Sessions d’Exercici Físic Lleuger

Poden ser de ioga, taichi, o jardineria terapèutica, entre d’altres. Totes les sessions s’adapten a la situació de les persones amb càncer que ens visiten i són flexibles a les seves necessitats.

Sessions de Relaxació

Pensades per crear un estat emocional positiu i relaxat mitjançant tècniques de relaxació i visualització.

Menú